Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Розробка нових сиркових десертів із використанням пшеничних висівок та вівсяного борошна | Черевична, Н. І.; Малюк, Л. П.; Барна, Т. І. |
2015 | Маркетингові дослідження факторів, що формують споживчий попит на дитячі сиркові вироби | Черевична, Н. І.; Томашевська, Р. Я. |
2015 | Клінічні дослідження біологічної дії на організм людини бісквіта, збагаченого йодом та зі зменшеною кількістю цукру | Радченко, Л. О.; Гасанова, А. Е.; Бондаренко, В. Ф. |
2015 | Способи розпушування та стабілізації бісквітного тіста | Потапов, В. О.; Прибилович, Л. А. |
2015 | Шляхи підвищення харчової та біологічної цінності виробів кондитерських пастильних | Попова, Т. М.; Богомолов, О. В.; Марченко, О. Д. |
2015 | Вміст токсичних речовин у культивованих грибах, що реалізуються на споживчому ринку України | Ольховська, В. С.; Янчева, М. О.; Постнова, О. М. |
2015 | Теоретичні та практичні аспекти розробки та використання продуктів для ентерального харчування | Мотузка, Ю. М. |
2015 | Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів із додаванням рослинної сировини | Кобрін, В. М.; Дейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В. |
2015 | Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової олії | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2015 | Замочування та ферментація круп: шляхи підвищення їх біологічної цінності та засвоюваності | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Іванніков, П. В. |
2015 | Використання хітозану у виробництві харчових продуктів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В. |
2015 | Перспективи використання «активноï упаковки» | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В. |
2015 | Оцінка якості надання послуг закладів ресторанного та готельного господарства міста Харкова | Віннікова, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М. |
2015 | Світовий досвід застосування агрономічної біофортифікації для покращення мікронутрієнтного складу овочів | Юдічева, О. П. |
2015 | Митна експертиза засобів особистої гігієни як необхідний фактор захисту населення України | Чуйко, Л. О.; Акмен, В. О. |
2015 | Аналіз ринку вин КНП (AOP/AOC) на прикладі Франції | Ткаченко, О. Б.; Іукурідзе, Є. Ж.; Батраков, О. О. |
2015 | Корисні властивості та контроль якості косметичних пінно-миючих засобів – шампунів | Сорокіна, С. В.; Маковик, О. В. |
2015 | Експертиза книжкових видань як етап введення системи менеджменту якості в галузі | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2015 | Обґрунтування та розробка слабоалкогольних напоїв нового покоління | Пенкіна, Н. М.; Татар, Л. В. |
2015 | Определение пара-гидроксибензойной кислоты в косметических средствах с помощью твёрдофазной люминесцентной спектроскопии | Малинка, Е. В.; Ситникова, Ю. С. |