Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [165] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 165
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Розробка нових сиркових десертів із використанням пшеничних висівок та вівсяного борошнаЧеревична, Н. І.; Малюк, Л. П.; Барна, Т. І.
2015Маркетингові дослідження факторів, що формують споживчий попит на дитячі сиркові виробиЧеревична, Н. І.; Томашевська, Р. Я.
2015Клінічні дослідження біологічної дії на організм людини бісквіта, збагаченого йодом та зі зменшеною кількістю цукруРадченко, Л. О.; Гасанова, А. Е.; Бондаренко, В. Ф.
2015Способи розпушування та стабілізації бісквітного тістаПотапов, В. О.; Прибилович, Л. А.
2015Шляхи підвищення харчової та біологічної цінності виробів кондитерських пастильнихПопова, Т. М.; Богомолов, О. В.; Марченко, О. Д.
2015Вміст токсичних речовин у культивованих грибах, що реалізуються на споживчому ринку УкраїниОльховська, В. С.; Янчева, М. О.; Постнова, О. М.
2015Теоретичні та практичні аспекти розробки та використання продуктів для ентерального харчуванняМотузка, Ю. М.
2015Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів із додаванням рослинної сировиниКобрін, В. М.; Дейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.
2015Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової оліїДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2015Замочування та ферментація круп: шляхи підвищення їх біологічної цінності та засвоюваностіДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Іванніков, П. В.
2015Використання хітозану у виробництві харчових продуктівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В.
2015Перспективи використання «активноï упаковки»Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В.
2015Оцінка якості надання послуг закладів ресторанного та готельного господарства міста ХарковаВіннікова, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М.
2015Світовий досвід застосування агрономічної біофортифікації для покращення мікронутрієнтного складу овочівЮдічева, О. П.
2015Митна експертиза засобів особистої гігієни як необхідний фактор захисту населення УкраїниЧуйко, Л. О.; Акмен, В. О.
2015Аналіз ринку вин КНП (AOP/AOC) на прикладі ФранціїТкаченко, О. Б.; Іукурідзе, Є. Ж.; Батраков, О. О.
2015Корисні властивості та контроль якості косметичних пінно-миючих засобів – шампунівСорокіна, С. В.; Маковик, О. В.
2015Експертиза книжкових видань як етап введення системи менеджменту якості в галузіСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2015Обґрунтування та розробка слабоалкогольних напоїв нового поколінняПенкіна, Н. М.; Татар, Л. В.
2015Определение пара-гидроксибензойной кислоты в косметических средствах с помощью твёрдофазной люминесцентной спектроскопииМалинка, Е. В.; Ситникова, Ю. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 165