Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64306
Title: Розробка нових сиркових десертів із використанням пшеничних висівок та вівсяного борошна
Authors: Черевична, Н. І.
Малюк, Л. П.
Барна, Т. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевична Н. І., Малюк Л. П., Барна Т. І. Розробка нових сиркових десертів із використанням пшеничних висівок та вівсяного борошна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 211-212.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64306
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_211-212.pdf108.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.