Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64297
Title: | Замочування та ферментація круп: шляхи підвищення їх біологічної цінності та засвоюваності |
Authors: | Дубініна, А. А. Попова, Т. М. Іванніков, П. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дубініна А. А., Попова Т. М., Іванніков П. В. Замочування та ферментація круп: шляхи підвищення їх біологічної цінності та засвоюваності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 193-194. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64297 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_193-194.pdf | 108.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.