Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [165] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 165
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Кольороформування варених ковбас як один із шляхів підвищення якостіКолесник, Т. Л.
2015Обчислення розподілу пор у шкіряних виробахЗахаренко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.
2015Установка для визначення розподілу макропор у шкіряних виробахЗахаренко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.
2015Вплив стевії та еламіну на показники якості розроблених пастильних виробівДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2015Проблеми збереження та захисту культурних цінностей УкраїниГоловко, Т. М.
2015Контроль за додержанням правил клеймування виробів із дорогоцінних металівГоловко, Т. М.
2015Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексамиГоловко, М. П.; Бакіров, М. П.
2015Покращення якісних характеристик м’ясних посічених виробівГоловко, М. П.; Полупан, В. В.
2015Дослідження хімічного складу біологічно активної добавки «Сивоселен Плюс»Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Головко, Т. М.
2015Формування якості рибної продукції з прісноводних водоймГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Крикуненко, Л. О.
2015Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості»Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2015Біологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2015Аналіз вітчизняного ринку функціональних продуктів для дитячого харчуванняГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Васильєва, А. Ю.
2015Експертиза якості цегли та визначення доцільності її імпортуванняАкмен, В. О.
2015Вивчення якості пастоподібних плавлених сирів, отриманих із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавокЮр’єва, О. О.; Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2015Удосконалення споживних характеристик м’ясних емульсійних виробівШурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.
2015Використання насіння льону в технології масляного бісквітаШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.
2015Мікробні полісахариди ксампан та енпосан у технології заварного напівфабрикатуЧернікова, Ю. А.
2015Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідженняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2015Використання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментівФіліпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Нікітіна, С. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 165