Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 165
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Кольороформування варених ковбас як один із шляхів підвищення якості | Колесник, Т. Л. |
2015 | Обчислення розподілу пор у шкіряних виробах | Захаренко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В. |
2015 | Установка для визначення розподілу макропор у шкіряних виробах | Захаренко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В. |
2015 | Вплив стевії та еламіну на показники якості розроблених пастильних виробів | Дюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О. |
2015 | Проблеми збереження та захисту культурних цінностей України | Головко, Т. М. |
2015 | Контроль за додержанням правил клеймування виробів із дорогоцінних металів | Головко, Т. М. |
2015 | Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами | Головко, М. П.; Бакіров, М. П. |
2015 | Покращення якісних характеристик м’ясних посічених виробів | Головко, М. П.; Полупан, В. В. |
2015 | Дослідження хімічного складу біологічно активної добавки «Сивоселен Плюс» | Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Головко, Т. М. |
2015 | Формування якості рибної продукції з прісноводних водойм | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Крикуненко, Л. О. |
2015 | Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості» | Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В. |
2015 | Біологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2015 | Аналіз вітчизняного ринку функціональних продуктів для дитячого харчування | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Васильєва, А. Ю. |
2015 | Експертиза якості цегли та визначення доцільності її імпортування | Акмен, В. О. |
2015 | Вивчення якості пастоподібних плавлених сирів, отриманих із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавок | Юр’єва, О. О.; Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В. |
2015 | Удосконалення споживних характеристик м’ясних емульсійних виробів | Шурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П. |
2015 | Використання насіння льону в технології масляного бісквіта | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л. |
2015 | Мікробні полісахариди ксампан та енпосан у технології заварного напівфабрикату | Чернікова, Ю. А. |
2015 | Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідження | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В. |
2015 | Використання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментів | Філіпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Нікітіна, С. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 165