Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64304
Title: | Клінічні дослідження біологічної дії на організм людини бісквіта, збагаченого йодом та зі зменшеною кількістю цукру |
Authors: | Радченко, Л. О. Гасанова, А. Е. Бондаренко, В. Ф. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Радченко Л. О., Гасанова А. Е., Бондаренко В. Ф. Клінічні дослідження біологічної дії на організм людини бісквіта, збагаченого йодом та зі зменшеною кількістю цукру. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 207-208. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64304 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_207-208.pdf | 107.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.