Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64296
Title: Використання хітозану у виробництві харчових продуктів
Authors: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Березовський, Д. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Летута Т. М., Березовський Д. В. Використання хітозану у виробництві харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 191-192.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64296
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_191-192.pdf108.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.