Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64299
Title: | Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів із додаванням рослинної сировини |
Authors: | Кобрін, В. М. Дейниченко, Г. В. Щербакова, Т. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кобрін В. М., Дейниченко Г. В., Щербакова Т. В. Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів із додаванням рослинної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 197-198. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64299 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_197-198.pdf | 106.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.