Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64301
Title: Вміст токсичних речовин у культивованих грибах, що реалізуються на споживчому ринку України
Authors: Ольховська, В. С.
Янчева, М. О.
Постнова, О. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ольховська В. С., Янчева М. О., Постнова О. М. Вміст токсичних речовин у культивованих грибах, що реалізуються на споживчому ринку України. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 201-202.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64301
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_201-202.pdf106.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.