Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64298
Title: Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової олії
Authors: Дубініна, А. А.
Ленерт, С. О.
Хоменко, О. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової олії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 195-196.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64298
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_195-196.pdf112.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.