Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64298
Title: | Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової олії |
Authors: | Дубініна, А. А. Ленерт, С. О. Хоменко, О. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової олії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 195-196. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64298 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_195-196.pdf | 112.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.