Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64303
Title: Способи розпушування та стабілізації бісквітного тіста
Authors: Потапов, В. О.
Прибилович, Л. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В. О., Прибилович Л. А. Способи розпушування та стабілізації бісквітного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 205-206.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64303
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_205-206.pdf106.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.