Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64302
Title: Шляхи підвищення харчової та біологічної цінності виробів кондитерських пастильних
Authors: Попова, Т. М.
Богомолов, О. В.
Марченко, О. Д.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Попова Т. М., Богомолов О. В., Марченко О. Д. Шляхи підвищення харчової та біологічної цінності виробів кондитерських пастильних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 203-204.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64302
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_203-204.pdf114.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.