Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 117
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Дослідження хімічного складу біологічно активної добавки «Сивоселен Плюс» | Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Головко, Т. М. |
2015 | Формування якості рибної продукції з прісноводних водойм | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Крикуненко, Л. О. |
2015 | Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості» | Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В. |
2015 | Біологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2015 | Аналіз вітчизняного ринку функціональних продуктів для дитячого харчування | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Васильєва, А. Ю. |
2015 | Експертиза якості цегли та визначення доцільності її імпортування | Акмен, В. О. |
2015 | Вивчення якості пастоподібних плавлених сирів, отриманих із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавок | Юр’єва, О. О.; Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В. |
2015 | Удосконалення споживних характеристик м’ясних емульсійних виробів | Шурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П. |
2015 | Використання насіння льону в технології масляного бісквіта | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л. |
2015 | Мікробні полісахариди ксампан та енпосан у технології заварного напівфабрикату | Чернікова, Ю. А. |
2015 | Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідження | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В. |
2015 | Використання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментів | Філіпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Нікітіна, С. В. |
2015 | Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування | Ткаченко, Н. А.; Українцева, Ю. С.; Назаренко, Ю. В. |
2015 | Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої | Ткаченко, Н. А.; Некрасов, П. О. |
2015 | Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннями | Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О. |
2015 | Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимок, полученных в среде субкритической воды | Сукманов, В. О.; Петрова, Ю. М.; Захаревич, В. Б.; Маринин, А. И. |
2015 | Інтенсивність перебігу протеолітичних процесів у бринзі, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію | Скульська, І. В.; Цісарик, О. Й. |
2015 | Органічне виробництво – запорука безпеки та якості | Скрипка, Л. І.; Кривобік, Р. А. |
2015 | Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів | Скрипка, Л. І.; Глазунова, А. В.; Власенко, Л. Л. |
2015 | Пошуково-дослідна робота студентів із розробки молочних продуктів функціонального та оздоровчого призначення | Скрипка, Л. І.; Абрамова, Т. С.; Маліборська, Р. І. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 117