Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [117] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 117
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Дослідження хімічного складу біологічно активної добавки «Сивоселен Плюс»Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Головко, Т. М.
2015Формування якості рибної продукції з прісноводних водоймГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Крикуненко, Л. О.
2015Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості»Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2015Біологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2015Аналіз вітчизняного ринку функціональних продуктів для дитячого харчуванняГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Васильєва, А. Ю.
2015Експертиза якості цегли та визначення доцільності її імпортуванняАкмен, В. О.
2015Вивчення якості пастоподібних плавлених сирів, отриманих із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавокЮр’єва, О. О.; Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2015Удосконалення споживних характеристик м’ясних емульсійних виробівШурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.
2015Використання насіння льону в технології масляного бісквітаШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.
2015Мікробні полісахариди ксампан та енпосан у технології заварного напівфабрикатуЧернікова, Ю. А.
2015Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідженняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2015Використання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментівФіліпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Нікітіна, С. В.
2015Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчуванняТкаченко, Н. А.; Українцева, Ю. С.; Назаренко, Ю. В.
2015Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напоїТкаченко, Н. А.; Некрасов, П. О.
2015Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.
2015Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимок, полученных в среде субкритической водыСукманов, В. О.; Петрова, Ю. М.; Захаревич, В. Б.; Маринин, А. И.
2015Інтенсивність перебігу протеолітичних процесів у бринзі, що виготовлена з частковою заміною хлориду натріюСкульська, І. В.; Цісарик, О. Й.
2015Органічне виробництво – запорука безпеки та якостіСкрипка, Л. І.; Кривобік, Р. А.
2015Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробівСкрипка, Л. І.; Глазунова, А. В.; Власенко, Л. Л.
2015Пошуково-дослідна робота студентів із розробки молочних продуктів функціонального та оздоровчого призначенняСкрипка, Л. І.; Абрамова, Т. С.; Маліборська, Р. І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 117