Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64151
Title: Інновації в технології отримання заморожених ягід та дрібнодисперсного замороженого пюре з них для оздоровчого харчування
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Кіпенко, Г. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кіпенко Г. В. Інновації в технології отримання заморожених ягід та дрібнодисперсного замороженого пюре з них для оздоровчого харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 94-95.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64151
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_94-95.pdf120.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.