Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64263
Title: | Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимок, полученных в среде субкритической воды |
Authors: | Сукманов, В. О. Петрова, Ю. М. Захаревич, В. Б. Маринин, А. И. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Сукманов В. О., Петрова Ю. М., Захаревич В. Б., Маринин А. И. Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимок, полученных в среде субкритической воды. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 124-126. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64263 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_124-126.pdf | 161.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.