Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64153
Title: Вплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавок
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О. Вплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 98-100.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64153
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_98-100.pdf128.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.