Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64260
Title: | Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів |
Authors: | Скрипка, Л. І. Глазунова, А. В. Власенко, Л. Л. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Скрипка Л. І., Глазунова А. В., Власенко Л. Л. Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 118-120. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64260 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_118-120.pdf | 131.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.