Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64260
Title: Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів
Authors: Скрипка, Л. І.
Глазунова, А. В.
Власенко, Л. Л.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скрипка Л. І., Глазунова А. В., Власенко Л. Л. Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 118-120.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64260
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_118-120.pdf131.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.