Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64155
Title: Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з них
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з них. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 102-104.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64155
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_102-104.pdf129.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.