Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64155
Title: | Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з них |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Стоєв, С. С. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з них. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 102-104. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64155 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_102-104.pdf | 129.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.