Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64150
Title: Вивчення якості нових видів молочно-рослинних десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягід
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Кіпенко, Г. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кіпенко Г. В. Вивчення якості нових видів молочно-рослинних десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягід. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 92-93.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64150
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_92-93.pdf156.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.