Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64264
Title: Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннями
Authors: Ткаченко, Н. А.
Назаренко, Ю. В.
Окуневська, С. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ткаченко Н. А., Назаренко Ю. В., Окуневська С. О. Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннями. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 127-128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64264
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_127-128.pdf122.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.