Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [132] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 132
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Сучасні тенденції в технології виробництва закусокРадченко, А. Е.; Іванків, І. Б.
2023Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. В.; Головешко, О. С.; Маліков, К. С.
2023Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під ча термопластичного екструдуванняФоміна, І. М.; Азарян, Ю. Б.; Маліков, К. С.
2023Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауніПілюгіна, І. С.; Шаповалова, А. Г.
2023Сучасні підходи до збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиСамохвалова, О. В.; Ушкаренко, Л. К.
2023Забезпечення особливих дієтичних потреб здобувачів середньої освітиЗапаренко, Г. В.; Пілюгін, Д. С.
2023Удосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточокСамохвалова, О. В.; Остапенко, К. О.; Хомченко, Є. М.
2023Нормативні аспекти організації п'ятиразового харчування здобувачів середньої освітиЗапаренко, Г. В.; Обіда, О. С.
2023Вплив борошна з бульб чуфи на якість батонівОлійник, С. Г.; Недвіга, С. В.; Чорна, Ю. В.
2023Багатокомпонентні зернові пластівці підвищеної біологічної цінностіФоміна, І. М.; Самохвалова, О. В.; Мішура, В. Є.; Пивоваров, Д. Д.
2023Застосування еструдованих зернопродуктів для харчової підтримки людей із захворюваннями травної системиФоміна, І. М.; Лисак, О. О.; Маліков, К. С.
2023Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобуСамохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І.
2023Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої рибиЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Князев, Є. І.; Кравцова, А. М.
2023Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробівГавриш, Т. В.; Капустьян, Д. М.
2023Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifierSachko, A. V.; Gubsky, S. M.; Chepurniak, M. S.; Melnyk, A. V.
2023Аналіз методів виготовлення безлактозної продукціїМітіна, Н. Б.; Донська, Д. Д.
2023Вплив порошку плодів шипшини на якість хліба з пророщеного зерна пшениціОлійник, С. Г.; Глущенко, В. В.
2023Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністюОлійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.; Білаш, Б. Г.; Бабай, Д. О.
2023Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукумуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Бабаєв, С. О.
2023Використання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза в технології житньо-пшеничного хлібаЄвлаш, В. В.; Цихановська, І. В.; Антоненко, І. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 132