Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [132] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 132
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Сучасні тенденції в технології виробництва закусокРадченко, А. Е.; Іванків, І. Б.
2023Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. В.; Головешко, О. С.; Маліков, К. С.
2023Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під ча термопластичного екструдуванняФоміна, І. М.; Азарян, Ю. Б.; Маліков, К. С.
2023Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауніПілюгіна, І. С.; Шаповалова, А. Г.
2023Сучасні підходи до збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиСамохвалова, О. В.; Ушкаренко, Л. К.
2023Забезпечення особливих дієтичних потреб здобувачів середньої освітиЗапаренко, Г. В.; Пілюгін, Д. С.
2023Удосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточокСамохвалова, О. В.; Остапенко, К. О.; Хомченко, Є. М.
2023Нормативні аспекти організації п'ятиразового харчування здобувачів середньої освітиЗапаренко, Г. В.; Обіда, О. С.
2023Вплив борошна з бульб чуфи на якість батонівОлійник, С. Г.; Недвіга, С. В.; Чорна, Ю. В.
2023Багатокомпонентні зернові пластівці підвищеної біологічної цінностіФоміна, І. М.; Самохвалова, О. В.; Мішура, В. Є.; Пивоваров, Д. Д.
2023Застосування еструдованих зернопродуктів для харчової підтримки людей із захворюваннями травної системиФоміна, І. М.; Лисак, О. О.; Маліков, К. С.
2023Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобуСамохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І.
2023Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої рибиЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Князев, Є. І.; Кравцова, А. М.
2023Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробівГавриш, Т. В.; Капустьян, Д. М.
2023Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifierSachko, A. V.; Gubsky, S. M.; Chepurniak, M. S.; Melnyk, A. V.
2023Аналіз методів виготовлення безлактозної продукціїМітіна, Н. Б.; Донська, Д. Д.
2023Вплив порошку плодів шипшини на якість хліба з пророщеного зерна пшениціОлійник, С. Г.; Глущенко, В. В.
2023Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністюОлійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.; Білаш, Б. Г.; Бабай, Д. О.
2023Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукумуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Бабаєв, С. О.
2023Використання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза в технології житньо-пшеничного хлібаЄвлаш, В. В.; Цихановська, І. В.; Антоненко, І. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 132