Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42529
Title: Використання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза в технології житньо-пшеничного хліба
Authors: Антоненко, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Цихановська, І. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Антоненко І. В. Використання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза в технології житньо-пшеничного хліба. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Євлаш, І. В. Цихановська. Харків: ДБТУ, 2023. С. 117.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42529
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.