Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42533
Title: Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністю
Authors: Білаш, Б. Г.
Бабай, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Болховітіна, О. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Білаш Б. Г., Бабай Д. О. Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністю. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 120.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42533
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.