Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42554
Title: Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауні
Authors: Шаповалова, А. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Пілюгіна, І. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шаповалова А. Г. Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауні. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. І. С. Пілюгіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 135.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42554
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.