Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42543
Title: Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої риби
Authors: Князев, Є. І.
Кравцова, А. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Князев Є. І.. Кравцова А. М. Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої риби. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 126.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42543
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.