Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42543
Title: | Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої риби |
Authors: | Князев, Є. І. Кравцова, А. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Євлаш, В. В. Газзаві-Рогозіна, Л. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Князев Є. І.. Кравцова А. М. Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої риби. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 126. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42543 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_123.pdf | 111.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.