Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42541
Title: Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів
Authors: Капустьян, Д. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Гавриш, Т. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Капустьян Д. М. Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2023. С. 124-125.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42541
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.