Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42548
Title: Вплив борошна з бульб чуфи на якість батонів
Authors: Недвіга, С. В.
Чорна, Ю. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Недвіга С. В., Чорна Ю. В. Вплив борошна з бульб чуфи на якість батонів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Г. Олійник. Харків: ДБТУ, 2023. С. 130.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42548
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.