Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47675
Title: Сучасні тенденції в технології виробництва закусок
Authors: Іванків, І. Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Радченко, А. Е.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Іванків І. Б. Сучасні тенденції в технології виробництва закусок. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. А. Е. Радченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47675
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.