Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [132] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 132
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Сучасні тенденції якості та безпечності продуктів дитячого харчуванняМітіна, Н. Б.; Мінаєва, М. В.
2023Методи ідентифікації алкогольних напоїв на основі технології BlockchainПак, А. В.; Літвінчик, С. В.
2023Оцінка безпечності склаєних кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Котляр, М. О.
2023Дослідження проблем, які впливають на виявлення фальсифікованої харчової продукціїРубанка, К. В.; Крижановський, С. Й.; Корнілова, А. С.
2023Дослідження методів контролю автентичності харчових продуктівРубанка, К. В.; Бут, С. А.; Корнілов, А. С.
2023Дослідження гігроскопічних властивостей крупи гречаної різних виробниківПак, А. В.; Григор'єв, А. В.
2023Фальсифікація вершкового масла та способи її виявленняМарчук, Н. Б.; Болібрук, К. С.
2023Особливості підготовки м'яса диких тварин для виробництва консервівГринченко, Н. Г.; Щекатунов, І. О.
2023Тритикалеве борошно - перспективна сировина для виробництва борошняних кондитерських виробівКоркач, Г. В.; Чорний, Р.
2023Використання рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначенняСелютіна, Г. А.; Чмуль, Н. А.; Церковний, В. В.
2023Удосконалення технології ковбас з м'яса птиціЖелєва, Т. С.; Чернецький, А. О.
2023Розроблення технології отримання снеків із кабачківЛевківська, Т. М.; Крижановський, С. Й.; Черненко, В. Ю.
2023Camellia sinensis - натуральний аниоксидант імуномоделюючої діїПешук, Л. В.; Хричов, С. О.
2023Ковбасні оболонки для сардельок та сосисокЖелєва, Т. С.; Сирота, Д. П.
2023Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів із хеномелесуЛевківська, Т. М.; Крижановський, С. Й.; Сидорук, Д. С.
2023Розробка оздоровчих сиркових десертів збагачених дрібнодисперсними добавкамиПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Свідло, А. Р.; Чмуль, Н. А.
2023Вплив кріостабілізаторів на функціонально-технологічні показники м'ясних фаршів впродовж зберіганняЖелєва, Т. С.; Садковий, І. О.
2023Нові види морозива з використанням, як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавокПогарська, В. В.; Селютіна, Г. А.; Ребрик, К. В.; Савченко, Д. В.
2023Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатівСелютіна, Г. А.; Лосєва, С. М.; Ребрик, К. В.; Кравчук, Д. О.
2023Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробівЖелєва, Т. С.; Плужнік, Р. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 132