Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 132
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Сучасні тенденції якості та безпечності продуктів дитячого харчування | Мітіна, Н. Б.; Мінаєва, М. В. |
2023 | Методи ідентифікації алкогольних напоїв на основі технології Blockchain | Пак, А. В.; Літвінчик, С. В. |
2023 | Оцінка безпечності склаєних кишкових оболонок | Онищенко, В. М.; Котляр, М. О. |
2023 | Дослідження проблем, які впливають на виявлення фальсифікованої харчової продукції | Рубанка, К. В.; Крижановський, С. Й.; Корнілова, А. С. |
2023 | Дослідження методів контролю автентичності харчових продуктів | Рубанка, К. В.; Бут, С. А.; Корнілов, А. С. |
2023 | Дослідження гігроскопічних властивостей крупи гречаної різних виробників | Пак, А. В.; Григор'єв, А. В. |
2023 | Фальсифікація вершкового масла та способи її виявлення | Марчук, Н. Б.; Болібрук, К. С. |
2023 | Особливості підготовки м'яса диких тварин для виробництва консервів | Гринченко, Н. Г.; Щекатунов, І. О. |
2023 | Тритикалеве борошно - перспективна сировина для виробництва борошняних кондитерських виробів | Коркач, Г. В.; Чорний, Р. |
2023 | Використання рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначення | Селютіна, Г. А.; Чмуль, Н. А.; Церковний, В. В. |
2023 | Удосконалення технології ковбас з м'яса птиці | Желєва, Т. С.; Чернецький, А. О. |
2023 | Розроблення технології отримання снеків із кабачків | Левківська, Т. М.; Крижановський, С. Й.; Черненко, В. Ю. |
2023 | Camellia sinensis - натуральний аниоксидант імуномоделюючої дії | Пешук, Л. В.; Хричов, С. О. |
2023 | Ковбасні оболонки для сардельок та сосисок | Желєва, Т. С.; Сирота, Д. П. |
2023 | Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів із хеномелесу | Левківська, Т. М.; Крижановський, С. Й.; Сидорук, Д. С. |
2023 | Розробка оздоровчих сиркових десертів збагачених дрібнодисперсними добавками | Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Свідло, А. Р.; Чмуль, Н. А. |
2023 | Вплив кріостабілізаторів на функціонально-технологічні показники м'ясних фаршів впродовж зберігання | Желєва, Т. С.; Садковий, І. О. |
2023 | Нові види морозива з використанням, як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавок | Погарська, В. В.; Селютіна, Г. А.; Ребрик, К. В.; Савченко, Д. В. |
2023 | Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатів | Селютіна, Г. А.; Лосєва, С. М.; Ребрик, К. В.; Кравчук, Д. О. |
2023 | Удосконалення рецептурного складу варених ковбасних виробів | Желєва, Т. С.; Плужнік, Р. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 132