Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42550
Title: Удосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточок
Authors: Остапенко, К. О.
Хомченко, Є. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Самохвалова, О. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Остапенко К. О., Хомченко Є. М. Удосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточок. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Самохвалова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 132.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42550
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.