Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 132
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2023 | Сучасні тенденції в технології виробництва закусок | Радченко, А. Е.; Іванків, І. Б. |
2023 | Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів | Фоміна, І. В.; Головешко, О. С.; Маліков, К. С. |
2023 | Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під ча термопластичного екструдування | Фоміна, І. М.; Азарян, Ю. Б.; Маліков, К. С. |
2023 | Аналіз технологічних підходів до виготовлення безглютенового брауні | Пілюгіна, І. С.; Шаповалова, А. Г. |
2023 | Сучасні підходи до збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами | Самохвалова, О. В.; Ушкаренко, Л. К. |
2023 | Забезпечення особливих дієтичних потреб здобувачів середньої освіти | Запаренко, Г. В.; Пілюгін, Д. С. |
2023 | Удосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточок | Самохвалова, О. В.; Остапенко, К. О.; Хомченко, Є. М. |
2023 | Нормативні аспекти організації п'ятиразового харчування здобувачів середньої освіти | Запаренко, Г. В.; Обіда, О. С. |
2023 | Вплив борошна з бульб чуфи на якість батонів | Олійник, С. Г.; Недвіга, С. В.; Чорна, Ю. В. |
2023 | Багатокомпонентні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності | Фоміна, І. М.; Самохвалова, О. В.; Мішура, В. Є.; Пивоваров, Д. Д. |
2023 | Застосування еструдованих зернопродуктів для харчової підтримки людей із захворюваннями травної системи | Фоміна, І. М.; Лисак, О. О.; Маліков, К. С. |
2023 | Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобу | Самохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М. І. |
2023 | Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої риби | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Князев, Є. І.; Кравцова, А. М. |
2023 | Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів | Гавриш, Т. В.; Капустьян, Д. М. |
2023 | Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier | Sachko, A. V.; Gubsky, S. M.; Chepurniak, M. S.; Melnyk, A. V. |
2023 | Аналіз методів виготовлення безлактозної продукції | Мітіна, Н. Б.; Донська, Д. Д. |
2023 | Вплив порошку плодів шипшини на якість хліба з пророщеного зерна пшениці | Олійник, С. Г.; Глущенко, В. В. |
2023 | Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністю | Олійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.; Білаш, Б. Г.; Бабай, Д. О. |
2023 | Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукуму | Самохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Бабаєв, С. О. |
2023 | Використання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза в технології житньо-пшеничного хліба | Євлаш, В. В.; Цихановська, І. В.; Антоненко, І. В. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 132