Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132
Title: Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Яковлєв, О. В.
Беспалов, Е. В.
Keywords: рибні консерви;ультразвукове соління риби;виробництво рибних консервів;ультразвукові хвилі
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М., Яковлєв О. В., Беспалов Е. В. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 165-171.
Abstract: Запропоновано вдосконалення технології виробництва рибних консервів шляхом обґрунтування можливості використання ультразвукового соління риби, що дозволить зменшити тривалість підготовки сировини, а також виробництва рибних консервів узагалі.
The article suggested improvement of production technology of canned fish by study the possibility of using ultrasound salted fish, which will reduce the duration of the preparation of raw materials, and the production of canned fish at all.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4132
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__26.pdf329.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.