Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4015
Title: | Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'яса |
Authors: | Янчева, М. О. Гринченко, О. О. |
Keywords: | м'ясо;технологія переробки м'яса;заморожування;холодильне зберігання;розморожування |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Янчева М. О., Гринченко О. О. Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'яса. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 89-97. |
Abstract: | Наведено результати аналітичних досліджень щодо вивчення фізико хімічних та біохімічних основ використання низьких температур у
технологіях переробки м'яса з метою максимальної реалізації потенціалу
м'ясної сировини та забезпечення її технологічної стабільності за умов
реалізації ланцюга «заморожування–холодильне зберігання–розморожування». The results of analytical investigations concerning the research of physical-chemical and biochemical grounds of using low temperatures in the technologies of meat processing with the purpose of realizing raw meat potential and provision of its technological stability during the realization of the chain "freezing– refrigeration–defrosting" are elucidated in this work. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4015 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__14.pdf | 245.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.