Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4131
Title: Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої
Authors: Терешкін, О. Г.
Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Keywords: цибуля ріпчаста;очищення;термічна обробка;експериментальна установка
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 159-165.
Abstract: Розглянуто процес комбінованого очищення цибулі ріпчастої, подано експериментальну установку для дослідження процесу очищення цибулі, наведено експериментальні дані впливу попередньої термічної обробки на поверхневий шар цибулі ріпчастої.
Consider the process of combination treatment of onion, the experimental setup for studying the cleaning of onion experimental data influence of preliminary heat treatment on the surface layer of onion.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4131
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__25.pdf282.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.