Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076
Title: | Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Мазняк, З. О. Гафуров, О. В. Підкорчевний, О. О. |
Keywords: | мембранна обробка;молочна сировина;ультрафільтраційні мембрани |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В., Підкорчевний О. О. Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 141-147. |
Abstract: | Наведено результати досліджень впливу основних параметрів процесу
мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини на продуктивність
ультрафільтраційних мембран. Визначено раціональні параметри проведення
процесу ультрафільтраційного концентрування. The results of studies of the basic parameters effect of the process of membrane protein-carbohydrate processing of raw milk on the performance of ultrafiltration membranes are described. The rational parameters of the ultrafiltration process of concentration are determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__22.pdf | 269.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.