Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021
Title: Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом
Authors: Дубініна, А. А.
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Keywords: огірки;малосольні огірки;„Слобожанський”;засол огірків
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 104-108.
Abstract: Досліджено хімічний склад малосольних огірків сорту „Слобожанський”, виготовлених традиційним і низькотемпературним безрозсільним способами. За одержаними результатами встановлені переваги нового способу засолу огірків.
The chemical composition of fresh-salted cucumbers of a grade „Slobozhansky” received in traditional and received at low temperature, without brine. As a result of researches advantages of a new way of salting cucumbers were defined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4021
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__16.pdf238.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.