Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135
Title: Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції
Authors: Афукова, Н. О.
Листопадна, М. В.
Keywords: бутербродна продукція;вендінг-автомати;бутерброди;виробництво бутербродної продукції
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Афукова Н. О., Листопадна М. В. Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 178-182.
Abstract: Запропоновано організацію, технічне оснащення виробництва бутербродної продукції, її реалізацію з використанням вендінг-автоматів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент продукції та додатково залучити потенційних споживачів.
Proposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4135
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__28.pdf234.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.