Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4014
Title: Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків
Authors: Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, П. П.
Неклеса, О. П.
Keywords: альгінати;рослинні суміші;капсулювання;в’язкість
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Коротаєва Є. О., Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 84-89.
Abstract: Наведено результати дослідження закономірностей зміни в’язкостей суміжних потоків альгінатів та рослинних сумішей з метою обґрунтування капсулювання жирів. Визначено параметри капсулювання: концентрації розчинів альгінатів натрію, температури суміжних потоків при капсулюванні.
The results of researches concerning regularities of changes in viscosity of contiguous flows of alginates and plant mixtures with the aim of grounding fats encapsulation are presented in the article. Encapsulation parameters are determined: concentration of sodium alginate solutions, temperatures of contiguous flows during the encapsulation.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4014
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__13.pdf275.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.