Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4013
Title: Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення
Authors: Погожих, М. І.
Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Максименко, А. Є.
Keywords: сушіння;м’ясо яловичини;сушене м’ясо;змішане теплопідведення
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Максименко А. Є. Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 79-84.
Abstract: Вивчено кінетику та встановлено раціональні режими сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення. Вивчено відновлювальні властивості сушеного м’яса залежно від температури сушіння та температури рідини для відновлення.
Kinetics is studied and the rational modes of drying of meat of beef are set by the method of mixed thermal admission. His restoration properties are studied depending on the temperature of drying and temperature of waters.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4013
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__12.pdf255.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.