Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4137
Title: | Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями |
Authors: | Храмичка, Ю. Д. |
Keywords: | знезараження м’ясної сировини;ультразвукові хвилі;м’ясна сировина |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Храмичка Ю. Д. Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 191-195. |
Abstract: | Досліджено вплив гідродинамічного модуля на ефективність процесу
знезараження м’ясної сировини ультразвуковими хвилями. Вивчено зміни
показника відносної кількості КУО/г під час обробки м’ясної сировини. Studied the effect of hydrodynamic module efficiency of decontamination of raw meat ultrasonic waves. The changes of the relative rate of CFU/g in the processing of meat. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4137 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__30.pdf | 348.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.