Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4137
Title: Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями
Authors: Храмичка, Ю. Д.
Keywords: знезараження м’ясної сировини;ультразвукові хвилі;м’ясна сировина
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Храмичка Ю. Д. Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 191-195.
Abstract: Досліджено вплив гідродинамічного модуля на ефективність процесу знезараження м’ясної сировини ультразвуковими хвилями. Вивчено зміни показника відносної кількості КУО/г під час обробки м’ясної сировини.
Studied the effect of hydrodynamic module efficiency of decontamination of raw meat ultrasonic waves. The changes of the relative rate of CFU/g in the processing of meat.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4137
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__30.pdf348.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.