Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 43
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Формування нових поживних властивостей варених ковбас | Головко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Яковлєв, Ігор Олегович |
2014 | Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначення | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович |
2014 | Визначення гідравлічних опорів під час течії степеневих рідин | Білецький, Едуард Володимирович; Петренко, Олена Володимирівна |
2014 | Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини | Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Сардаров, Азіз Мурадович |
2014 | Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної риби | Постнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович |
2014 | Інноваційний спосіб отримання майонезу | Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Василенко, Віталій Юрійович |
2014 | Удосконалення апаратів із зустрічними закрученими потоками для харчових виробництв | Савченко-Перерва, Марина Юріївна; Якуба, Олександр Родіонович |
2014 | Аналіз енергоефективності процесу сушіння в тепломасообмінному модулі за умови підвищеного тиску | Потапов, Володимер Олексійович; Гриценко, Олег Юрійович |
2014 | Аналітичний огляд прогресивних процесів сушіння гідробіонтів | Дейниченко, Григорій Вікторович; Карнаушенко, Юлія Вікторівна; Гузенко, Василь Володимирович; Мар’єнков, Юрій Ігорович |
2014 | Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин | Дейниченко, Григорій Вікторович; Юдіна, Тетяна Іллівна; Рудоченко, Ольга Василівна |
2014 | Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини | Кушнір, Надія Анатоліївна |
2014 | Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами | Калакура, Марія Михайлівна; Щирська, Оксана Владимировна |
2014 | Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв | Ботштейн, Бела Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2014 | Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Гогулько, Надія Валентинівна |
2014 | Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті | Набоков, Дмитро Олександрович; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Дьяков, Олександр Георгійович; Моргун, Олена Валеріївна |
2014 | Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах іn vitro | Цуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна |
2014 | Дослідження властивостей сучасної рибної сировини та розробка технології фірмових рибних страв | Юрченко, Світлана Леонідівна |
2014 | Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці | Кравченко, Михайло Федорович; Криворучко, Мирослав Юрійович; Антоненко, Артем Васильович |
2014 | Дослідження умов вилучення спирто- та водорозчинних речовин із культивованих грибів | Черно, Наталія Кирилівна; Озоліна, Софія Олександрівна; Нікітіна, Олександра Валеріївна |
2014 | Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті | Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександ Георгійович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 43