Випуск 1 (19) : [43] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 43
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Формування нових поживних властивостей варених ковбасГоловко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Яковлєв, Ігор Олегович
2014Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович
2014Визначення гідравлічних опорів під час течії степеневих рідинБілецький, Едуард Володимирович; Петренко, Олена Володимирівна
2014Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировиниМаяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Сардаров, Азіз Мурадович
2014Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2014Інноваційний спосіб отримання майонезуПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Василенко, Віталій Юрійович
2014Удосконалення апаратів із зустрічними закрученими потоками для харчових виробництвСавченко-Перерва, Марина Юріївна; Якуба, Олександр Родіонович
2014Аналіз енергоефективності процесу сушіння в тепломасообмінному модулі за умови підвищеного тискуПотапов, Володимер Олексійович; Гриценко, Олег Юрійович
2014Аналітичний огляд прогресивних процесів сушіння гідробіонтівДейниченко, Григорій Вікторович; Карнаушенко, Юлія Вікторівна; Гузенко, Василь Володимирович; Мар’єнков, Юрій Ігорович
2014Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотинДейниченко, Григорій Вікторович; Юдіна, Тетяна Іллівна; Рудоченко, Ольга Василівна
2014Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировиниКушнір, Надія Анатоліївна
2014Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтамиКалакура, Марія Михайлівна; Щирська, Оксана Владимировна
2014Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних стравБотштейн, Бела Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітуШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Гогулько, Надія Валентинівна
2014Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тістіНабоков, Дмитро Олександрович; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Дьяков, Олександр Георгійович; Моргун, Олена Валеріївна
2014Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах іn vitroЦуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна
2014Дослідження властивостей сучасної рибної сировини та розробка технології фірмових рибних стравЮрченко, Світлана Леонідівна
2014Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениціКравченко, Михайло Федорович; Криворучко, Мирослав Юрійович; Антоненко, Артем Васильович
2014Дослідження умов вилучення спирто- та водорозчинних речовин із культивованих грибівЧерно, Наталія Кирилівна; Озоліна, Софія Олександрівна; Нікітіна, Олександра Валеріївна
2014Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продуктіОбозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександ Георгійович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 43