Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 43
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Застосування комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робіт | Лебединець, Ігор Володимирович; Саєнко, Сергій Юрійович; Костенко, Станіслав Миколайович |
2014 | Можливості технологій cloud computing у дистанційному навчанні | Гірінова, Лілія Володимирівна; Сибірякова, Ірина Григорівна |
2014 | Актуальні питання розвитку інформаційних технологій під час митного оформлення товарів і транспортних засобів | Янушкевич, Дмитро Анатолійович; Шайхлісламов, Земфір Рафікович |
2014 | Проведення екпертизи твердого туалетного мила | Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна |
2014 | Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристик | Потапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович |
2014 | Аналіз вмісту білків та амінокислот під час зберігання свіжих культивованих грибів Pleurotus ostreatus | Медведкова, Інна Ігорівна |
2014 | Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів | Мостова, Людмила Миколаївна; Комарова, Марія Олександрівна; Мартиненко, Леонід Григорович |
2014 | Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини | Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна |
2014 | Системи харчування лікувально-профілактичної дії та математичний інструментарій для їх створення | Крутовий, Жорж Андрійович |
2014 | Обертання молекул води як рух сферичного маятника в неоднорідному полі сил | Малафаєв, Микола Тимофійович |
2014 | Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці | Хомич, Галина Панасівна |
2014 | Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах | Торяник, Олександр Іванович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна |
2014 | Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів | Сердюк, Марина Єгорівна; Байбєрова, Світлана Сергіївна |
2014 | Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна |
2014 | Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару | Дюкарева, Галина Іванівнa; Cоколовська, Олена Олександрівна |
2014 | Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour" | Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Городажев, Денис Андрійович |
2014 | Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберігання | Самохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
2014 | Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур | Прісс, Олеся Петрівна; Калитка, Валентина Василівна |
2014 | Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення | Свідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович |
2014 | Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта | Постнова, Ольга Миколаївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Париш, Поліна Сергіївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 43