Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 39
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Використання антиоксидантів при окислювальному псуванню олій та жирів | Чижанська, Н. В. |
2020 | Природні харчові сорбенти зернових культур | Бажай-Жежерун, С. А. |
2020 | Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сиру | Ножечкіна-Єрошенко, Г. М.; Іванись, К. І. |
2020 | Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості | Тендітник, В. С.; Кодак, Т. С.; Іваненко, М. М.; Тесля, І. Є.; Свириденко, О. С. |
2020 | Питання водопідготовки в харчовій промисловості | Мироненко, О. І.; Педоряка, В. Ю.; Савченко, І. Ю. |
2020 | Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водою | Сукманов, В. О.; Скребцова, Т. О. |
2020 | Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів | Сукманов, В. О.; Дубова, Г. Є.; Кодак, Т. С.; Зозуля, К. С.; Маметова, Я. А. |
2020 | Сучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктів | Башта, А. О. |
2020 | Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою | Дубівко, А. С.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Швець, Д. П. |
2020 | Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів | Дейниченко, Л. Г.; Буряк, Д. О. |
2020 | Вплив конструктивних і технологічних параметрів на енергоємність процесу подрібнення | Ірклієнко, В. І. |
2020 | Взаємна дія протилежних бокових стінок на потік сипкої суміші | Півень, М. В. |
2020 | Скінчено - елементна модель стрічкового ківшевого елеватора для сипких матеріалів | Лук’янов, І. М.; Кісь–Коркіщенко, Л. В.; Годуненко, М. Ю.; Шмуляк, А. В. |
2020 | Перфоровані поверхні з отворами у формі овалу кассіні | Бредихін, В. В.; Сметанкіна, Н. В.; Тікунов, С. Р.; Мезенцев, В. О. |
2020 | Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму | Гавриш, Т. В.; Даньшин, Я. В.; Кайдалова, В. Р. |
2020 | Використання пневмосортувальних столів для сепарації зернових матеріалів | Мельник, В. І.; Бредихін, В. В.; Бредихіна, Х. О. |
2020 | Перспективи розвитку ощадливих машинних технологій та обладнання для розділення зернових матеріалів за густиною насіння | Бредихін, В. В.; Воропай, В. П.; Дубина, А. І.; Шульга, І. В. |
2020 | Удосконалення системи активного вентилювання зерн | Шерстюк, В. С.; Жиліна, А. В. |
2020 | Трубна багатосекційна система активного вентилювання зерна | Шерстюк, В. С.; Константинопольський, В. В. |
2020 | Устрій і робота стаціонарних аерожолобів закритого типу | Шерстюк, В. С.; Жупій, В. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 39