Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" : [39] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 39
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Використання антиоксидантів при окислювальному псуванню олій та жирівЧижанська, Н. В.
2020Природні харчові сорбенти зернових культурБажай-Жежерун, С. А.
2020Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сируНожечкіна-Єрошенко, Г. М.; Іванись, К. І.
2020Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловостіТендітник, В. С.; Кодак, Т. С.; Іваненко, М. М.; Тесля, І. Є.; Свириденко, О. С.
2020Питання водопідготовки в харчовій промисловостіМироненко, О. І.; Педоряка, В. Ю.; Савченко, І. Ю.
2020Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водоюСукманов, В. О.; Скребцова, Т. О.
2020Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренівСукманов, В. О.; Дубова, Г. Є.; Кодак, Т. С.; Зозуля, К. С.; Маметова, Я. А.
2020Сучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктівБашта, А. О.
2020Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкоюДубівко, А. С.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Швець, Д. П.
2020Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатівДейниченко, Л. Г.; Буряк, Д. О.
2020Вплив конструктивних і технологічних параметрів на енергоємність процесу подрібненняІрклієнко, В. І.
2020Взаємна дія протилежних бокових стінок на потік сипкої сумішіПівень, М. В.
2020Скінчено - елементна модель стрічкового ківшевого елеватора для сипких матеріалівЛук’янов, І. М.; Кісь–Коркіщенко, Л. В.; Годуненко, М. Ю.; Шмуляк, А. В.
2020Перфоровані поверхні з отворами у формі овалу кассініБредихін, В. В.; Сметанкіна, Н. В.; Тікунов, С. Р.; Мезенцев, В. О.
2020Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліумуГавриш, Т. В.; Даньшин, Я. В.; Кайдалова, В. Р.
2020Використання пневмосортувальних столів для сепарації зернових матеріалівМельник, В. І.; Бредихін, В. В.; Бредихіна, Х. О.
2020Перспективи розвитку ощадливих машинних технологій та обладнання для розділення зернових матеріалів за густиною насінняБредихін, В. В.; Воропай, В. П.; Дубина, А. І.; Шульга, І. В.
2020Удосконалення системи активного вентилювання зернШерстюк, В. С.; Жиліна, А. В.
2020Трубна багатосекційна система активного вентилювання зернаШерстюк, В. С.; Константинопольський, В. В.
2020Устрій і робота стаціонарних аерожолобів закритого типуШерстюк, В. С.; Жупій, В. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 39