Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25068
Title: Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів
Authors: Дейниченко, Л. Г.
Буряк, Д. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Дейниченко Л. Г., Буряк Д. О. Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 53-54.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25068
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_32.pdf272.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.