Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25601
Title: Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості
Authors: Тендітник, В. С.
Кодак, Т. С.
Іваненко, М. М.
Тесля, І. Є.
Свириденко, О. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Тендітник В. С., Кодак Т. С., Іваненко М. М., Тесля І. Є., Свириденко О. С. Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 64-66.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25601
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_38.pdf289.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.