Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25538
Title: | Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою |
Authors: | Дубівко, А. С. Кочубей-Литвиненко, О. В. Швець, Д. П. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Дубівко А. С., Кочубей-Литвиненко О. В., Швець Д. П. Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 55-56. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25538 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_33.pdf | 291.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.