Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25538
Title: Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою
Authors: Дубівко, А. С.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Швець, Д. П.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Дубівко А. С., Кочубей-Литвиненко О. В., Швець Д. П. Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 55-56.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25538
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_33.pdf291.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.