Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25046
Title: | Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму |
Authors: | Гавриш, Т. В. Даньшин, Я. В. Кайдалова, В. Р. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Гавриш Т. В., Даньшин Я. В., Кайдалова В. Р. Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 44-45. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25046 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_27.pdf | 280.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.