Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25046
Title: Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму
Authors: Гавриш, Т. В.
Даньшин, Я. В.
Кайдалова, В. Р.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гавриш Т. В., Даньшин Я. В., Кайдалова В. Р. Регулювання технологічних властивостей безглютенового макаронного тіста за додаванням псиліуму: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 44-45.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25046
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_27.pdf280.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.