Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25603
Title: | Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сиру |
Authors: | Ножечкіна-Єрошенко, Г. М. Іванись, К. І. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Ножечкіна-Єрошенко Г. М., Іванись К. І. Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сиру: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 66-69. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25603 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_39.pdf | 385.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.