Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25603
Title: Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сиру
Authors: Ножечкіна-Єрошенко, Г. М.
Іванись, К. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Ножечкіна-Єрошенко Г. М., Іванись К. І. Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сиру: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 66-69.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25603
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_39.pdf385.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.