Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25591
Title: Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водою
Authors: Сукманов, В. О.
Скребцова, Т. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Сукманов В. О., Скребцова Т. О. Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водою: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 60-62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25591
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_36.pdf350.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.