Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25558
Title: Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів
Authors: Сукманов, В. О.
Дубова, Г. Є.
Кодак, Т. С.
Зозуля, К. С.
Маметова, Я. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Сукманов В. О., Дубова Г. Є., Кодак Т. С., Зозуля К. С., Маметова Я. А. Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 58-60.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25558
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_35.pdf285.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.